Kindervoedingsparty

Wat is een kindervoedingsparty?kindervoedingsparty

Tijdens een kindervoedingsparty krijgt u als ouder inzicht en handvatten in gezonde(re) voeding, zodat u zelf de juiste keuzes kunt maken. Er kunnen vragen besproken worden als:

  • Krijgt mijn kind wel voldoende voedingstoffen binnen?
  • Wat is nu een verantwoord tussendoortje?
  • Op welke toevoegingen moet ik nu letten?
  • Is belonen met een toetje nu wel zo’n goed idee?
  • Wat kan ik mijn kind het beste te drinken geven?
  • Wat is nu wel een gezonde traktatie?

Vraagt u zich dit ook wel eens af en zou u daar met anderen van gedachten over willen wisselen?

Met de Kindervoedingsparty komt u  samen met andere ouders om ervaringen en vragen met elkaar uit te wisselen en van elkaar te leren rond het thema kindervoeding. Dit in een gezellige sfeer met thee en een verantwoord tussendoortje. Als kindervoedingscoach/gewichtsconsulent begeleid ik deze bijeenkomst en geef indien nodig informatie en tips. Het is niet alleen erg leerzaam, maar vooral ook leuk en gezellig.

Tijdens een kindervoedingsparty wordt er ingegaan op vragen van de aanwezigen. Het is geschikt voor ouders, medewerkers van kinderdagverblijven, BSO, peuterspeelzalen en is voor iedereen die zich met opvoeden bezighoudt. De kindervoedingsparty kan op iedere  gewenste locatie worden gegeven. Met behulp van het kindervoedingspel komen verschillende thema's aan bod. Zo kunt u zelf ontdekken wat u belangrijk vindt als het over voeding gaat en waar uw grenzen liggen als het om eetgedrag gaat.

Waar?

Bij u thuis of op een andere gewenste locatie.

Kosten?

Indien u zelf een kinderparty organiseert zijn de kosten €7,50 p.p.

Meer info?

Voor meer informatie kunt u op de website :www.kindervoedingsparty.nl kijken.

Aanmelden ?

U kunt zich aanmelden voor een kindervoedingsparty via:  inzicht@kindercoach.org of via het contactformulier op de website.