Referenties

Meisje-beertjes

Jelle (8 jaar)

Ik vond het fijn bij Aletta. Ik leerde ademhalingsoefeningen te doen voor toetsen en stukjes voor de klas. Zo leerde ik mij te ontspannen en haalde ik betere cijfers.
Ook vond ik het fijn om met haar te praten, ik vond vaak dat ik nergens goed in was, maar door spelletjes, het tekenen en het verhaal van de kat Sylvester ging ik zien dat ik in heel veel dingen wel goed ben.
Ik vond het altijd heel leuk als ik naar haar mocht, ik vond het daarom ook wel jammer dat het stopte.

Groetjes Jelle

Ouders van Jelle

Onze zoon had veel last van woedeaanvallen. Hij was vooral boos gaf hij altijd aan, maar kon niet onder woorden brengen waarom en hoe het kwam dat hij zo vaak boos werd. Dat maakte het voor ons erg moeilijk om de vinger op de zere plek te leggen. Ook had hij zelf moeite met de situatie.

Via school kwamen we in contact met Aletta. Eerst hebben we als ouders een heel prettig intakegesprek met haar gehad.  Daarna is zij samen met onze zoon aan de slag gegaan. We merkten dat hij ieder keer weer uitkeek naar zijn afspraken met haar. Na elke woedeaanval was er veel spijt dat het zo was gelopen. Hij was opgelucht dat hij geholpen werd.

Na enkele sessies met Aletta zagen we vooruitgang. Eén van de oorzaken was dat hij zich alles erg persoonlijk aantrekt. Aletta heeft hem geleerd dat hij niet alles op zichzelf moet betrekken. Hij is daardoor meer gaan praten en probeert tijdig aan te geven wat er is, zodat hij niet meer explodeert. Als het te hoog voor hem oploopt, loopt hij zelf weg om af te koelen. Dit werkt voor hem.

Nu onze zoon aan kan geven wat er aan de hand is, is het een stuk rustiger in huis. Maar belangrijkste is dat we hem weer zien genieten en lachen.

 

Renee (13 jaar)

Mijn doel was om iets terug te durven zeggen en zekerder te worden.

Aletta heeft mij oefeningen gegeven en die werkten heel goed. Ik merk zelf dat ik een heel ander persoon ben geworden, ik heb meer vertrouwen gekregen en veel socialer geworden.

Bedankt Aletta!

 

Ouders van Renee

Na een paar weken coaching merkten we verschil en waren er al echt resultaten geboekt.

Van een stil, bescheiden meisje met weinig zelfvertrouwen is ze veranderd in een meisje dat weet wat ze kan, heeft veel vriendinnen en laat van haar horen. Ook tegen haar vriendinnen en leerkrachten durft ze haar mening te geven .

De aangereikte handvatten hebben onze dochter echt geholpen en hebben we bewaard zodat zij hierop kan terugvallen mocht dit in de toekomst nodig zijn.

Wij zijn super tevreden over het contact met ons als ouders en de coaching

Bedankt Aletta!