lessphp fatal error: load error: failed to find /www/wp-content/themes/theme524641/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /www/wp-content/themes/theme524641/style.less Klachtenregeling - kindercoach inZicht, kindercoach Amersfoort | kindercoach.org

Klachtenregeling

Het kan altijd gebeuren dat u een klacht heeft met betrekking tot de werkzaamheden die ik verricht.

In dit geval vraag ik u in eerste instantie met mij het gesprek aan te gaan om te zien of we er samen uit kunnen komen.

U kunt dit als volgt kenbaar maken:
- U spreekt mij direct aan of belt mij op telefoonnummer 033-5100072 (aub voicemail     inspreken). In dat geval maken wij direct een afspraak.
- U kunt uw klacht ook mailen naar:inzicht@kindercoach.org. Binnen een week neem ik   contact met u op om een afspraak te maken.

1. Als kindercoach zal ik alles in het werk stellen om uw kind goed te begeleiden. Echter kan het voorkomen u toch een klacht heeft. Wanneer uw kind rechtstreeks in zijn belang is getroffen door een handeling van mij, kan over die handeling een klacht worden ingediend door u als ouders/verzorgers.
2. Wanneer u uw klacht met mij communiceert zal ik uiteraard mijn best doen om voor u tot een bevredigende oplossing te komen.
3. Omdat ik ben aangesloten bij Stichting Adiona, beroepsorganisatie voor kindercoaches, kunt u, wanneer wij er samen niet uit komen, een beroep doen op de onafhankelijke klachtenfunctionaris van deze stichting.

Zij is te bereiken per mail, of telefonisch. U kunt de situatie met haar bespreken. U kunt met haar de weg bepalen welke u wilt inslaan in het afhandelen van uw klacht.
U kunt altijd bij haar terecht om over het voorval te praten. Het kan zijn dat u een ontevredenheid alleen wilt melden of een signaal wilt afgeven. Als u streeft naar een oplossing kan zij voor u bemiddelen of een gesprek tot stand brengen. Zij kan u ook op de hoogte brengen van andere mogelijkheden.
De klachtenfunctionaris is onafhankelijk en stelt zich onpartijdig op. Zij probeert u en de betrokkene bij elkaar te brengen door bemiddeling, en hoor en wederhoor toe te passen. Zij beoordeelt niet en geeft dus geen oordeel. Uw informatie wordt altijd vertrouwelijk behandeld en alleen met uw uitdrukkelijke toestemming onder de aandacht gebracht bij de betrokkene(n).

Klachtenfunctionaris:
mevrouw L. de Boon
telefoonnummer: 06-48445538
Het e-mail adres voor Onafhankelijke Klachtenbemiddeling is: bemiddeling@quasir.nl